Guldensporencollege Engineering en CREO maken zich op voor de ‘Truckhappening’ op zaterdag 23 maart in Kortrijk Xpo. Dat is een vijfjaarlijkse bijeenkomst van oud-leerlingen en oud-cursisten van de opleiding Vrachtwagenchauffeur in Kortrijk.

Sedert vorig schooljaar zijn er 550 leerlingen van het vroegere VTI en het Guldensporencollege afgestudeerd als vrachtwagenchauffeurs. Samen met oud-cursisten van VIVO en CREO nemen ze dit weekend deel aan de ‘Truckhappening’.

“Het is een truckshow en reünie tegelijk die kwam op vraag van onze oud-leerlingen. Vorige edities waren bijzonder succesvol maar deze editie overtreft onze verwachtingen. Dit weekend komen meer dan honderd vrachtwagens waaronder enkele heel speciale. Het is de eerste keer dat het zo’n groot gebeuren is, dankzij de medewerking van Kortrijk Xpo. Het wordt een échte happening,” vertelt Geert Maelfait, afdelingsverantwoordelijke van de richting Vrachtwagenchauffeur in het Guldensporencollege Engineering.

De Truckhappening is gratis en staat open voor alle publiek. Bovendien is er een publieksprijs die uitgereikt zal worden. “Aan de ingang krijgen alle bezoekers een ticket en kunnen ze stemmen op hun favoriete truck. Verder zijn er, gratis voor de bezoekers, toffe dingen te winnen, zoals petten en balpennen met logo en er is een fotobooth. Voor de kinderen hebben we twee reuze springkastelen en komt de ijskar langs. ’s Avonds volgt er een barbecue om nog even na te genieten,” Geert Maelfait.

Concreet:

  • Wat? Truckhappening Reünie
  • Waar? Kortrijk Xpo – Parking 6
  • Wanneer? Zaterdag 23 maart 2024 – 14u tot 18u

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij:  

Geert Maelfait (Afdelingsverantwoordelijke richting Vrachtwagenchauffeur) – geert.maelfait@guldensporencollege.be

Je kan dit persbericht ook terugvinden op de website van Guldensporencollege.