(Foto: De ploeg “Voetloos” kaapte de overwinning weg.)

Het Guldensporencollege Harelbeke organiseert op vrijdag 10 november de tweede editie van “Oarelbeke Weireldquiz”. Het ideale moment om met z’n allen samen te komen en het competitieve naar boven te halen. 32 teams nemen het tegen elkaar op. Alle opbrengsten komen ten goede aan de leerlingen. 

“Vorig jaar deden we de quiz voor het eerst en dat was een gigantisch succes. Op zo’n avond is er een aangename sfeer en brengen we ouders, leerkrachten, leerlingen en zelfs oud-leerlingen samen. De opbrengst van de quiz komt ten goede aan onze leerlingen,” vermeldt directeur Sarah Van Tuykom enthousiast.

Jan Quaegebeur is de presentator van dienst: “Ik ga regelmatig met enkele collega’s quizzen en samen met hen organiseren we ook dit gebeuren. Verder is het een luchtige en ludieke quiz met verschillende rondes over allerlei schoolthema’s. Onze jury bestaat uit Bart Vandeplassche, Marc Van Eecke en Yvan Robensyn. Collega Wim Houbaert neemt de techniek op zich en Marthe Vanhauwaert legt alle mooie momenten vast op camera.”

Bovendien gaan de deelnemers niet met lege handen naar huis. Verschillende firma’s uit de regio, Stad Harelbeke en enkele ouders die zaken hebben, voorzien de prijzentafel. Zo zullen bijvoorbeeld wijnflessen, cadeaubonnen en fruitmanden te winnen vallen. Na de quiz kan iedereen nog even nagenieten met een hapje en een drankje.

Wil je een fijne vrijdagavond beleven, nieuwe mensen leren kennen en jouw algemene kennis testen? Schrijf je dan hier snel in. “We hebben plaats voor 32 ploegen en er kunnen nog twee teams zich inschrijven,” klinkt het.

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij:  

Bart Hanssens (Directeur Guldensporencollege Harelbeke) – bart.hanssens@guldensporencollege.be

Sarah Van Tuykom (Directeur Guldensporencollege Harelbeke) – sarah.vantuykom@guldensporencollege.be

Jan Quaegebeur (Presentator en leerkracht) – jan.quaegebeur@guldensporencollege.be

Je kan dit persbericht ook terugvinden op de website van Guldensporencollege.