Wie ben ik?

Latifa Gueddas? Je kan me het best omschrijven als een grote mix van Spaanse paella, Tunesische couscous en Belgische mosselen met frietjes. Ik ben een 20-jarige studente Journalistiek aan Howest. Dat is in Kortrijk, de stad waar ik geboren ben en ook woon. Van kleins af aan heb ik een onbeschrijfelijke liefde voor taal. Die gave heb ik verder kunnen ontwikkelen met de opleiding Journalistiek.

Mijn extreme nieuwsgierigheid, vastberadenheid en oprechte interesse in de meest uiteenlopende onderwerpen zorgen ervoor dat ik mijn job met liefde en passie zal beoefenen. Verder ben ik een hardwerkende, flexibele en ambitieuze jonge dame die graag nieuwe uitdagingen aangaat. Mijn levensmotto? ‘Ik wil, ik kan, ik doe!’ Bovendien hebben de docenten ons voorbereid op de geschreven pers, radio, televisie én de sociale media. Inderdaad, crossmediaal!

Mijn levensmotto? ‘Ik wil, ik kan, ik doe!’

Ik ben dol op reizen, nieuwe culturen en tradities ontdekken, een nieuwe taal leren; het zit gewoon in mijn bloed. Daardoor heb ik een nieuwe passie ontdekt: fotografie! Ik ben graag bezig met alles wat te maken heeft met beeld, presenteren, monteren… Daarom heb ik de specialisatie video en televisie’ gekozen. Een beeld kan meer vertellen dan duizend woorden. Dat merk je vast als je een kijkje neemt op mijn Instagrampagina @journalist_ontheroad!

Crossmediaal: geschreven pers, radio, televisie én sociale media!

Niets is leuker dan nieuwe dingen te ontdekken, je talenkennis te verbeteren, nieuwe mensen te leren kennen en onvergetelijke ervaringen op te doen. Ik denk spontaan aan mijn avontuur met Belgodyssee in 2021, aan mijn werk bij Quindo, aan mijn stage bij Focus & WTV of aan het eerste digitale evenement van Kortrijk.IN dat ik heb gepresenteerd. Allemaal fantastische herinneringen!

Ben je benieuwd naar al mijn werk dat ik on the road heb verzameld? Neem dan snel een kijkje op mijn website en mijn sociale mediakanalen hieronder!