Trek je sportschoenen aan op vrijdag 5 mei en doe mee aan de allereerste editie van Guldensporencollege Urban Trail. Vanaf 18.30 uur kan je de gebouwen van campus Engineering en DAS Kortrijk al lopend ontdekken. De opbrengsten gaan integraal naar het goede doel.

Vrijdagavond vindt er in het Guldensporencollege Engineering en DAS een sportieve benefiet plaats. “Naast de sportieve activiteit, zullen er ook standjes zijn met eten en drank. We hebben deze Urban Trail georganiseerd ten voordele van de kansarme leerlingen en hopen om een mooi bedrag bijeen te krijgen,” aldus Inge Gorré.

Het gaat om een parcours van zo’n 2,8 kilometer dat uitgestippeld is in de campussen Engineering en DAS. Tussen 18.30 uur en 19.30 uur vertrekt om het kwartier een groep lopers. Wie wil, kan zelfs meerdere rondes lopen. “Een van onze leerlingen is dj en zal voor de nodige sfeer zorgen. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen: leerlingen, leerkrachten, buren, vrienden, familie…”

Je kan je hier gratis inschrijven.

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij:

Koen Quaghebeur (Directeur 3e graad Guldensporencollege Engineering) – koen.quaghebeur@guldensporencollege.be

Melissa Vlietinck (Directeur 2e graad Guldensporencollege Engineering en Okan) – melissa.vlietinck@guldensporencollege.be

Inge Gorré (Directeur 1e graad Guldensporencollege Engineering en DAS) – inge.gorre@guldensporencollege.be

Simon Delarue – simon.delarue@guldensporencollege.be

Geert Devolder – geert.devolder@guldensporencollege.be

Je kan dit persbericht ook terugvinden op de website van Guldensporencollege.

In de pers: