Kursaal Oostende en Studio 100 slaan de handen in elkaar voor het project ‘Studio 100 aan Zee’. Het is een combinatie van een belevingsexpo en een Immersive Bootcamp K3. De expo start vandaag en blijft gedurende 59 dagelijks open om jong en oud te verwelkomen.

Kursaal Oostende lijkt wel omgetoverd in een pretpark. Er is een belevingsexpo met fun- en doe-activiteiten en een interactieve bootcamp rond K3, waar kinderen een dansje leren en opdrachten moeten vervullen.

Gwendoline Nys, adjunct directeur van Kursaal Oostende: “Onze bedoeling is om de mensen en de kinderen onder te dompelen vanaf het begin tot het einde in het Studio 100-verhaal. Er is niets leukers dan heel veel kinderen in het gebouw hebben. Dat is een fantastische sfeer.”

De organisatie mikt op minstens 50.000 bezoekers. Kabouter Plop, Bumba, Mega Mindy en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de belevingsexpo. De kinderen krijgen ook een exclusieve Studio 100 Aan Zee-strip mee. Centraal staat de garnaalkroket van Oostende. De expo loopt nog de hele vakantie.

Je kan de reportage ook bekijken op de website van Focus & WTV.